Digital Direct Democracy
   
e-mail
-
-
 
- -
  - |
 
     
-  

Στην ηλεκτρονικ εποχ, στην εποχ του Internet, που λη η Γη χει γνει μια γειτονι, γνεται αγνας απ τους ετεροδημτες για να εισιτριο!!!

Σμερα στην εποχ του διαδικτου, πρπει να διανυκτερεεις στο αεροδρμιο και τελικ να μην ταξιδεεις, (πως γινε στις προηγομενες εκλογς με την πτση για Μυτιλνη), να ταλαιπωρεσαι στους εθνικος δρμους, με τα επσης ταλαιπωρημνα λεωφορεα, τα πληρωμνα δθεν απ τα κμματα, αφο τελικ εμες τα χουμε προπληρσει, με τα χρματα που παρνουν τα κμματα για εκλογικ ξοδα, απ τη δικ μας υπερβολικ και πολλς φορς δικη φορολογα μας, για να διασχσεις εκατοντδες χιλιμετρα να ξεροσταλιζεις λη νχτα στις καρκλες κποιου σαπιοκραβου, για τον διο λγο.

Τρα μπανει και το θμα και της απεργας της ΠΝΟ!  Ρωτοσε ο κ. Λυριτζς στο ΣΚΑ στις 10/4/2012, αν θα κνουν απεργα και τις μρες των εκλογν, που θα πρπει ξαν σμφωνα με τα μχρι τρα δεδομνα, να μετακινηθον πλι λοι οι ετεροδημτες να πνε στον τπο καταγωγς τους με αυξημνα τα ναλα!

Ζομε στον 21ο αινα την εποχ του Internet στην προστορικ εποχ των σπηλαων;

Ας σκεφτομε λγο το χλι τους. Απαρδεκτοι! λεος!

Ετεροδημτες εναι και εκενοι που μνουν π.χ. στη Βολα αλλ ψηφζουν στην Αθνα. Η ταλαιπωρα και τα ξοδα μικρτερη αλλ υπαρκτ!

Εν τω μεταξ λες τις μρες πριν τις εκλογς το Υπ. Εσωτερικν με μφαση και καμρι δειχνε απ την τηλεραση πσο εκολο και γργορο ταν να μθουμε στα Κ.Ε.Π. που ακριβς ψηφζουμε.

Αυτ σημανει τι ευτυχς οι εκλογικο κατλογοι χουν επ τλους και πολ σωστ, μηχανογραφηθε. Απορ λοιπν, πως δεν βρθηκε οτε να απ τα επλεκτα στελχη της κυβρνησης και των κομμτων με τα Masters κ.λπ. Πτυχα που τα ακριβοπληρνουμε εμες οι φορολογομενοι πολτες, (ετε στο Υπουργεο Εσωτερικν, ετε στους Βουλευτς, ετε στα κομματικ στελχη) να τους ενημερσει πσο εκολο και ανξοδο, χωρς ταλαιπωρα, εναι πλον μσω των Κ.Ε.Π. (που για την ημρα των εκλογν μποροσαν να μετατραπον σε εκλογικ κντρα για τους ετεροδημτες) να ψηφσουν απ ποιο μρος της Ελλδας του εξωτερικο (στις πρεσβεες μας) βρισκταν, χωρς περιττ ξοδα και περισσ ταλαιπωρα.

Επ πλον η συμμετοχ θα ταν μεγαλτερη και τα αποτελσματα δικαιτερα.

Με κνει να σκπτομαι τι κτι λλο συμβανει και συμφρει σε κποιους αυτ η αναχρονιστικ κατσταση.

Μχρι κυρες μου φανονται τι εναι αυτς οι εκλογς. Στην Ηλεα π.χ. εν οι πολτες ψφισαν κατ πλειοψηφα το Α κμμα, τις δρες τις πρε το Β κμμα κ.ο.κ.

Τελικ πσο υπολογζεται η ψφος μας, η ψφος του υποτιθμενου "κυραρχου" λαο;

ταν το 41% κυβερνει το 59% και ο χρτης εμφανζεται "μπλ" "πρσινος" με τις 40 και τρα 50 δρες πριμ!

Ακοω τι υπρχει να εκλογοδικεο. Αυτ τι κνει; Δεν βλπει;

Η ανιστητα στην ψφο εναι η μεγαλτερη αδικα.

Η δικαιοσνη πρπει να εναι αμερληπτη και «χι να χαρζεται πτε στον ναν και πτε στον λλο».

«Η εξουσα που αποκτθηκε παρνομα ποτ δεν χρησιμοποιεται για το καλ των ανθρπων».  Τκιτος

Τλος θλω να τονσω τι πρπει να καταργηθον τα κμματα και οι βουλευτς να ορζονται δια κλρου απ το λα και να υπηρετον για να μνα μια φορ στη ζω, μισθοι (σε ηλικα 50 ετν κατ τη γνμη μου). Γιατ πως γραψε και ο Θουκυδδης ποιος δεν συμμετχει στα κοιν εναι χρηστος.

Η Βουλ θα προπαρασκευζει τα νομοσχδια τα οποα θα ψηφζουμε εμες με δημοψηφσματα, μσω Internet, S.M.S., κ.λπ.

'τσι θα ξαναρθε η εξουσα στο λα και θα γλιτσουμε απ τα κμματα και τους εκπροσπους μας, που προσβλουν την Δημοκρατα, τονζοντας πως η μεση Δημοκρατα εναι ακριβ!!! Κοστζει πολ!!! Το internet τους διαψεδει λους αυτος τους πονηρος και πληστους.

Επειδ θλουν υπρογκους μισθος, αφο χουν μετατρψει σε επγγελμα την πολιτικ, ιδιατερα γραφεα, ιδιατερες γραμματες, τηλφωνα, ενοκια, αυτοκνητα, ξενοδοχεα, χιλιδες αστυνομικος για την ιδιωτικ ασφλει τους και επ πλον χρηματοδτηση των κομμτων τους, μετατρποντας τσι το σστημα, σε σστημα των 300 (τριακοσων) τυρννων.

Οι εκλογς για εκλογ αντιπροσπων, εναι ολιγαρχα και χι Δημοκρατα, πως οι επαγγελματες πολιτικο, μας τα παρουσιζουνε.

Τρα μας λνε τι ο σταυρς προτμησης πρπει να καταργηθε για τους βουλευτς, λες και δεν το κατφεραν κι αυτ με τους βουλευτς επικρατεας, βγανουν λοι εκενοι που ο λας χει «μαυρσει».

χουν καταπατσει ακμη και αυτ το κουρελιασμνο σνταγμα χιλιδες φορς, προς διον φελος! Δεν μπορε να πει λλο!

Το ΠΑΣΟΚ κλεσε δο φορς τον κσμο, να πει να ψηφσει να μνο δοτ πρσωπο, για πρεδρο του ΠΑΣΟΚ 1ον) Τον Γ. Παπανδρου και 2ον) Τον Ελ. Βενιζλο και αυτο το δχτηκαν!!! Τι ποταπτητα. Η ελευθερα του ανθρπου εναι η εκλογ, δηλ. να μπορες να διαλγεις ανμεσα απ πολλ χι τον ναν τον δοτ!!!

Επιτλους, τλος στην αφροσνη!

Ας συνλθουν οι εξουσιαστς γιατ η τιμωρα τους για την βρη αυτ, θα εναι η αισχτη των ποινν, θνατος!

«… Η κρατικ μας οργνωση στην κθε παραμικρ πτυχ της απροκλυπτος εμπαιγμς, ξεδιαντροπις. Παραμνουν ακμα, ακμα σμερα σε θκους υπουργεων με εξουσες και χλιδτα προνμια με δημσια προβολ και αγρωχη ιταμτητα (σ.σ.: εν πρεπε να τους εχαν στερηθε τα πολιτικ δικαιματα). Οι νοχοι της κακουργηματικς ανικαντητας της θραστατης φαυλτητας, αυτο που μας οδγησαν εκατομμρια ανθρπους στο  κτεργο».  Καθημεριν (4-3-2012) Χρ. Γιανναρς

 

«Η εξουσα δεν μπορε να σταθε ταν στηρζεται στην αδικα, στην επιορκα και στην προδοσα».   Δημοσθνης

 

Eπιπλον το θμα των υποκλοπν που πως μθαμε μσα στον κατλογο που εμφνισαν, ταν και το νομα του Πρωθυπουργο, καταλαβανετε πσο επικνδυνο για την Δημοκρατα εναι αυτ, γιατ οι υποκλοπες, χουν στο «χρι» λους αυτος και τους εκβιζουν για να κνουν ,τι θλουν αυτο!!! Θα πρεπε λοι εκενοι που ταν στον κατλογο να παραιτηθον απ την Κυβρνηση και απ την Βουλ. πως γινε και με το σκνδαλο της Siemens και το Χριστοφορκο! Για να μην τους προδσει τον φυγδευσαν στη Γερμανα.

Χωρς Δημοκρατα καταλγουμε σε αναρχα σε παραλλαγς αυταρχισμο και τυραννας.

Η συμμετοχ των πολιτν στα κοιν, στις διαδικασες που προσδιορζουν το παρν και το μλλον της κοινωνας μας, εναι βασικ δικαωμα αλλ και βασικ υποχρωσ μας. τσι θα φρουμε την μεση Δημοκρατα.

 

 

Η Αναστασα Καρανκα εναι προγραμματστρια ΗΥ , μλος του συνδσμου των Φλων της Ψηφιακς μεσης Δημοκρατα. Τηλ 6945957343

 

 

2009-2012 ALL ABOUT WEB ( , Web development, )