Digital Direct Democracy
   
e-mail
-
-
 
- -
  - |
 
     
-  

.

 

 

Μετ και απ αυτς τις εκλογς, που απ τα αποτελσματα των ποσοστν των κομμτων προκπτει τι πλον «αυτοδυναμες» δεν μπορον να υπρξουν, προκπτει να μεγλο ερτημα, για τη συνχιση του υπρχοντος πολιτικο συστματος. Δηλαδ της αντιπροσωπευτικς δημοκρατας. Βρισκμαστε μπροστ σε αδιξοδο. Αφο τα καλπονοθευτικ συστματα, για την ανδειξη των αντιπροσπων μας, των βουλευτν μας δηλαδ, πρασαν απ σαρντα κματα, π.χ. το 1952 με την σοπερ ενισχυμνη αναλογικ, με το 49% των ψφων που πρε το κμμα του εθνικο Συναγερμο, λαβε 247 δρες!!! Και καταλξαμε στο bonus των 50 εδρν στο πρτο κμμα, ασχτως του ποσοστο που λαβε αυτ το κμμα, πως γινε στις εκλογς της 7/5/12, που η Ν.Δ. με τον Σαμαρ που εχε πρει 18% και 58 δρες, λαβε 50 δρες bonus! Πσο ο εκλογικς νμος εναι αντισυνταγματικς δεν το βλπουν οι βουλευτς;

Τρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εναι πρτο κμμα και πρε περπου 27% και οι θσεις του και το πργραμμ του δεν συγκλνουν με τα λλα κμματα, τι θα γνει; φθασε ο κμπος στο χτνι! Δηλαδ η Βουλ πλον πρπει να αποτελεται απ κληρωτος βουλευτς και χι απ εκλεγμνους που εναι κολλημνοι στα κομματικ τους στεν πλασια. Αυτο οι κληρωτο βουλευτς, δε θα χουν καμα εξουσα, απλς θα καταρτζουν τα νομοσχδια και θα τα παρουσιζουν στο λα, (π.χ. μσω του καναλιο της βουλς) και ο λας θα ψηφζει τα νομοσχδια με να «ναι» «χι» και τσι απ το αποτλεσμα θα γνεται πλον νμος του κρτους θα απορρπτεται (θα υπηρετον για να μνα και θα επιστρφουν στις δουλεις τους γιατ το βουλευτιλκι δεν εναι επγγελμα). Η τεχνολογα μας βοηθει πρα πολ πλον, με να κλειδριθμο (PIN) και να «κλικ» απ το κινητ μας πηγανοντας στο πιο κοντιν εκλογικ μας κντρο, που θα πρεπε δη να χει εφοδιασθε με κομπιοτερ, για να μας βρσκουν αμσως και χι να εμαστε ακμη στα «μπακαλοδφτερα» στα εκλογικ κντρα. μπαιναν κι βγαιναν οι ψηφοφροι στα παραβν, 1ο, 2ο, 3ο και το χλι δεν περιγρφεται. Εκτς αυτο η αποχ ταν πολ μεγλη επειδ ο κσμος με την ανεργα και τη φτχεια που μας επβαλαν με τη λιττητα, οι κυβερνντες «σωτρες» μας, εκπρσωποι της ΜΕΡΚΕΛ, δεν εχαν τα χρματα να πνε να ψηφσουν, αλλ και τα ατυχματα και τα δυστυχματα στα τροχαα, πως συνβη με την χρυσ ολυμπιονκη που πγαινε στην Κεφαλονι να ψηφσει τον αδελφ της, εν με τα σγχρονα μσα θα μποροσε να ψηφσει απ που κι αν βρισκταν.

 

Ο Μινταυρος της πολιτικς θριαμβεει!

Λνε τι οι εκλογς εναι υποχρεωτικς, αλλ πως γνεται αυτ ταν λγω οικονομικν δυσχερειν δεν μπορομε να πμε να ψηφσουμε; Αναρωτθηκε καννας απ τους «δημοκρτες» κατ τα λλα αρχηγς των κομμτων; Βρισκμαστε μπροστ στο πιο θλιο πολιτικ σστημα. Εναι ντροπ μας. Ντροπ (εντροπα) στην κοινωνικ ψυχολογα εναι: η μη διαθεσιμτητα ενργειας για κοινωνικ αλλαγ και προδο, με αποτλεσμα τη βαθμιαα παρακμ και λμναση.

ρθε λοιπν η ρα τρα να χρησιμοποισουμε την μεγαλτερη επανσταση της τεχνολογας, το internet για την on line, την μεση δημοκρατα! Οι καιρο δεν περιμνουν! Κληρωτς και ο πρεδρος της Δημοκρατας, και οι βουλευτς της Ε.Ε.

ΟΧΙ λλη αντιπροσπευση!

ΟΧΙ λλη εκπροσπευση!

On line – μεση Δημοκρατα με να κινητ στο χρι, να PIN για τις ψηφοφορες και να ΚΛΙΚ! Χωρς μετακινσεις και ξοδα! Και να μην ξεχνμε τι: «Ο μεγαλτερος πλοτος εναι το μυαλ και η μεγαλτερη φτχεια η βλακεα!!!».

 

 

Η Αναστασα Καρανκα εναι προγραμματστρια ΗΥ , μλος του συνδσμου των Φλων της Ψηφιακς μεσης Δημοκρατας. Τηλ 6945957343

 

Σημεωση Ιστοσελδας:

Οι απψεις των Φλων της ΨΑΔ για τον τρπο σκησης της εξουσας, διατυπνονται πιο αναλυτικ στη Διακρυξη τους, http://www.dd-democracy.gr/statement.asp, (παργραφος  Β5) και προβλπουν λψη των μεγλων αποφσεων,  απ το σνολο των πολιτν με Δημοψηφσματα. Η λψη της πληθρας  των ελασσνων αποφσεων - οι οποες επγονται και περιορζονται απ τις μεγλες αποφσεις και λαμβνονται προκειμνου να υλοποιηθον οι εντολς των πολιτν,  γνεται απ κληρωτος εκλεγμνους ρχοντες με αρμοδιτητες ανλογες των αρχντων της Αθηνακς Δημοκρατας.

 Με τον τρπο αυτ επιτυγχνονται  τα ακλουθα:

 Αφντης γνεται το σνολο των πολιτν που «δεν στλνει μμεσα και αμφιλεγμενα μηνματα», αλλ λαμβνει τις μεγλες αποφσεις που αποτελον σαφες και αδιαπραγμτευτες εντολς για τους ρχοντες.

 Οι ρχοντες γνονται πραγματικο υπηρτες των πολιτν αφο εκτελον αποφσεις των πολιτν και χι δικς τους αποφσεις τις οποες ΟΛΟΙ σμερα παρουσιζουν ως  … αποφσεις των πολιτν.

 Η Δημοκρατα γνεται στην πρξη, και χι στα λγια,  το πολτευμα της εξουσας των πολιτν και αποκτ, χρη στην ψηφιακ τεχνολογα, λειτουργικ και οικονομικ εφικττητα.

 

 

2009-2012 ALL ABOUT WEB ( , Web development, )